Apple Arcade Subway Surfers Tag

Gledate:
Apple Arcade Subway Surfers Tag

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Za odstranitev oglasov se prijavite v forum.

Datum izdaje
15. jul 2022
Žanr
  1. akcija
Prenesi igro
512x512bb.jpg

- SURFAJTE NA DVORIŠČE IN SE VEDNO GIBAJTE
Pridružite se ekipi na številnih prepovedanih, interaktivnih mestnih lokacijah. Drsajte po odsluženih vlakih na železniški postaji, igrajte se v parku, ko se zmrači, pridobite nekaj moči na tovornih dokih ali raziščite skrivnostno podzemlje. Ampak pozor! Stražar se noče sprijazniti s temi zvijačami in vam je za petami – in tokrat je pripeljal okrepitev!

- SKATE, GRIND, TAG IN POBEŽITE
Lovite svoj visok rezultat! Prosto drsajte po areni, brusite tirnice, skočite s pristankom, označujte cilje in razstrelite bote za čiščenje posadke, da pridobite sladko kombinacijo točk. Izogibajte se stražarju in njegovi ekipi za čiščenje, ko vas lovijo, da bi naredili konec tej neumnosti.

- NAJVIŠJA STOPNJA
Zaslužiš si nekaj sijočega. Dosezite visoke mejnike za zbiranje medalj v areni in jih uporabite za odklepanje naslednjega poglavja. Ne pozabite, da lahko vedno znova obiščete prejšnje arene, da zberete medalje, ki so bile prej nedosegljive.

- POVEČAJTE SVOJ VISOKI REZULTAT
Zberite prenovljene dodatke Subway Surfers, da povečate svoj množitelj rezultatov in postavite nove visoke rezultate. Zberite in porabite zvezdniške kovance, ki jih uporabite za nadgradnjo svoje posadke za vse prihodnje vožnje. Izpolnite komplete misij, da povečate svoj množitelj rezultatov za prihodnje teke.

- TRDO DELAJ, DOBRO SE IGRAJ
Ste pripravljeni na izziv? Nadaljujte z doseganjem visokega rezultata in začutite vročino, ko stražar naredi vse, da konča lov!


 

Podobne teme

M
TTC subway stations in Toronto recently added support for Apple Pay's Express Mode, allowing riders to simply hold their iPhone or Apple...
Odgovori
0
Ogledi
28
MacRumors
M
W
A researcher who was able to track people's use of the MTA subway system in New York, says that the same methodology exposes an Apple...
Odgovori
0
Ogledi
47
William Gallagher
W
N
You can already tag people and places in the Photos app, but now, you can do the same with your cats and dogs. Here is how to tag them...
Odgovori
0
Ogledi
148
Nathaniel Pangaro
N

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Za odstranitev oglasov se prijavite v forum.

Nazaj
Na vrhu