Apple Arcade Shovel Knight Dig

Gledate:
Apple Arcade Shovel Knight Dig

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Za odstranitev oglasov se prijavite v forum.

Datum izdaje
23. sep 2022
Žanr
  1. akcija
Prenesi igro
512x512bb.jpg


Ko Drill Knight in njegova podla kopaška ekipa razstrelijo mirno taborišče Shovel Knighta in mu ukradejo plen, zgrabi svoje zanesljivo loparsko rezilo in se odpravi za njimi v tunel!
Spoznajte nove prijatelje in sovražnike, obiščite nenavadne dežele in se opremite, da se celotna dežela ne bi zrušila pod nogami! Skačite, sekajte in kopljite po vedno spreminjajočem se breznu skrivnosti v igri Shovel Knight Dig, povsem novi pustolovščini Shovel Knight!

Lastnosti:
-Popolnoma nova predstavitev z novo zgodbo o vitezu Shovel Knight! Ko Drill Knight in njegova podla kopalna ekipa razstrelijo mirno taborišče Shovel Knighta in ukradejo njegov plen, ta zgrabi svoje zanesljivo loparsko rezilo in začne kopati tunele za njimi!
-Prva pustolovščina viteza lopate v čudoviti visokobarvni grafiki v slikovnih pikah in zvoku. Tekoča animacija, skaliranje, vrtenje in paralaksa ustvarjajo doslej najbolj prepričljiv svet viteza loparja!
-Kaka pustolovščina je drugačna! Stopnje Shovel Knight Dig so bile skrbno izdelane, nato pa zlepljene skupaj z lastnimi tehnikami generiranja za neskončno ponovljivost.
-Skočite, sekajte in kopljite v povsem novi smeri - navzdol! Zanašajte se na svojo zanesljivo lopato Drop, nato pa s povsem novo mehaniko hitre lopate prekopavajte ogromne površine zemlje.

 

Podobne teme

W
The Unicode Consortium has submitted the proposal for Unicode 16, which includes seven new emoji characters like harp, shovel...
Odgovori
0
Ogledi
8
Wesley Hilliard
W
M
Apple adds new emoji to the iPhone, iPad, Mac, and other devices regularly based on updates made to the emoji catalog by the Unicode...
Odgovori
0
Ogledi
26
MacRumors
M

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Za odstranitev oglasov se prijavite v forum.

Nazaj
Na vrhu