Predstavitev dinamičnega otoka v telefonu iPhone 14 Pro | Apple

Gledate:
Predstavitev dinamičnega otoka v telefonu iPhone 14 Pro | Apple

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Za odstranitev oglasov se prijavite v forum.

Nazadnje urejeno:
Dobrodošli v izkušnjo z iPhonom, ki spreminja obliko, omogoča več opravil, obrača glavo in spreminja igro. Dinamični otok združuje zabavo in funkcionalnost kot še nikoli prej ter združuje vaša obvestila, opozorila in dejavnosti na enem samem interaktivnem mestu. Integriran je v celoten sistem iOS 16 - in lahko deluje z vsemi vrstami aplikacij -, tako da brez težav prikaže, kar potrebujete, prav takrat, ko to potrebujete.
Screenshot 2022-09-07 at 22.09.37.png
 
Če kaj, mi je Dynamic Island oz. dinamični otok ena boljših izboljšav pri iPhonih 14. No, ta je sicer na voljo samo za Pro linijo.
 
Apple je s predstavitvijo telefonov iPhone 14 Pro in iPhone 14 Pro Max predstavil posodobljeno zasnovo, ki odpravlja zarezo na sprednji strani za kamero TrueDepth. Namesto tega je Apple stanjšal strojno opremo in senzor bližine postavil pod zaslon, kar je omogočilo manjši izrez v obliki tabletke.

Kot smo izvedeli med govoricami, je novi izrez sestavljen iz kroga za kamero in drugega izreza v obliki stolpca za strojno opremo TrueDepth, vendar ju je Apple združil v en sam izrez, ki ga imenuje dinamični otok. Mislili smo, da si bomo podrobneje ogledali dinamični otok, ki je ena najbolj domiselnih sprememb uporabniškega vmesnika, ki jih je Apple uvedel v zadnjih letih.

Vir: Macrumors

 

Podobne teme

  • Članek
Apple je uradno potrdil, da bo naslednji veliki dogodek 12. septembra. Kot smo že tradicionalno navajeni, se tudi to jesen obeta...
Odgovori
0
Ogledi
174
  • Članek
Apple je po navdihu najbolj ekstremnih dejavnosti predstavil revolucionarno novo zasnovo s prelomnimi zmogljivostmi. Apple je danes...
Odgovori
0
Ogledi
326

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Za odstranitev oglasov se prijavite v forum.

Nazaj
Na vrhu