Video Ocena idej za Apple darilo 2021

Gledate:
Video Ocena idej za Apple darilo 2021

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Za odstranitev oglasov se prijavite v forum.

Nazadnje uredil moderator:


Tukaj je nekaj idej za darila iz Appla in drugih virov za Appleove oboževalce. Gary bo govoril o vsaki ideji in jih ocenil glede na to, kako dobro darilo je po njegovem mnenju.

Vir: macmost.com (YouTube kanal)

Diskutirajte z odgovorom na to temo.

Prepis videoposnetka: Živjo, to je Gary z MacMost.com. Danes si poglejmo darila, povezana z Appleom za leto 2021.
MacMost vam ponuja zahvaljujoč odlični skupini več kot 1000 podpornikov. Pojdite na MacMost.com/patreon. Tam si lahko preberete več o akciji Patreon. Pridružite se nam in pridobite ekskluzivne vsebine in tečajne popuste.
Zdaj je torej čas v letu, ko vsak blog, podcast in YouTube kanal govori o darilih za oboževalce Apple. Seveda ima Apple tudi svoj vodnik za darila. Naredil bom isto stvar. Toda namesto da bi se pretvarjal, da sem prišel s svojimi idejami, bom govoril o tem, kar sem našel na vseh teh drugih lokacijah, in ocenil te ideje. Ko pomislim na darila, pomislim na cenovno dostopnost, uporabnost in užitek. Veliko daril je daleč iz cenovnega razreda za večino družin. Drug drugemu ne dajeta daril za tisoč dolarjev. Seveda pa večina teh vodnikov za darila, vključno z Applovimi lastnimi, se začne s predlaganjem stvari, kot so iPhone, iPad in Mac, kot darila. Čeprav so to morda darila za primerne priložnosti, kot so diplome, verjetno niso odlična praznična darila. Seveda so izjemno dragi. So zelo koristni. Morda pa ne tako prijetno, ker so zelo praktična darila. Verjetno potrebujete enega od teh, zato njihovo darilo ni tako zabavno, kot bi moralo biti. Zato bom vse skupaj združil in jih ocenil z 2 od 10.
Eno darilo, ki ga boste letos pogosto slišali, je AirTag. AirTags so precej ugodni. 30 $ za enega. Štiri paket za 100 $. Vsekakor so koristne. Toda ali jih je zelo zabavno dobiti kot darilo? Mislim, dobiš jih. Nastaviš jih in to je to. Upajmo, da jih nikoli ne potrebujete, razen če nekaj izgubite. Zato jih bom ocenil s 3 od 10.
Drugo darilo, ki ga letos veliko omenjajo, je HomePod Mini. Zdaj je za razliko od predhodnika dejansko precej ugoden. Cena je 99 $. Lahko so uporabni, tudi če jih nekdo že ima, ker bi jih lahko imeli več in jih uporabljali v različnih prostorih. Toda res so za ljudi, ki imajo naročnine na Apple Music. Torej želite preveriti, ali oseba uporablja Apple Music in ne kakšno drugo storitev ali sploh nobene glasbene storitve. Sicer pa niso tako super. Zato bom tem dal 7 od 10.
AirPods so malo bolj univerzalno darilo, saj jih lahko uporabljate s katerim koli glasbenim virom ali poslušate zvočne knjige ali skoraj vse, za kar uporabljate slušalke. So pa drage. Najcenejši je 129 $ in to za staro različico. Novejši modeli bodo stali veliko več. Torej so dragi, a izjemno uporabni. Tudi ljudje, kot sem jaz, ki niso mislili, da potrebujem tiste, ki jih imajo radi. Zato jih bom ocenil precej visoko z 9 od 10.
Zdaj ima Apple seveda Beats, tako da obstajajo različni Beati, ki jih lahko dobite. Preverite, ali so res navdušeni nad to blagovno znamko. Če jim je Beats bolj všeč kot AirPods, je to lahko dobro darilo. Zdaj se začnejo drage, vendar obstajajo cenejše različice in lahko celo dobite nekaj Beatov, ki so samo 50 $. Zato so morda dobra izbira za nekatere ljudi. Te bom ocenil s 6 od 10.
Zdaj je veliko ljudi, ki mislijo, da so slušalke višjega razreda, kot so AirPods in Beats, precenjene in zagotovo bi lahko našli nekaj poceni različic teh drugih blagovnih znamk za 20 ali 30 $, če pogledate. Torej bi lahko bila dobra možnost. Vendar bodite pripravljeni na razočaranje prejemnika. Če so res želeli nekaj AirPods ali Beats in dobijo nekaj poceni, verjetno ne bodo tako zadovoljni z njimi in morda ne bodo zdržali tako dolgo ali tako dobri. Zato jih bom dal na 4 od 10.
Zdaj, če ima sprejemnik že iPad in je združljiv z Apple Pencil, je spodobna ideja za darilo. Ni super drago pri 129 $ in če znajo risati ali mislite, da bi to uživali na svojem iPadu, je to odlično darilo. Če že imajo pisalo, pišite, da je Apple Pencil veliko bolj kakovosten in je veliko boljši za risanje. Torej je še vedno dobro darilo, tudi če trenutno uporabljajo pisalo tretje osebe. Tem bom dal 4 od 10.
Drugo drago darilo, ki je veliko omenjeno v vodnikih za darila, je ura Apple. Obstajajo različne cene. Najceneje, kar lahko greste, je 199 $ in od tam tečejo. Toda ena stvar, ki jo želite izvedeti, je, ali oseba, za katero jo boste dobili, zdaj nima Apple ure. Ugotovite zakaj. Morda ga ne želijo. Morda jim bo všeč njihova trenutna ura, morda jim je všeč, da sploh nimajo ure. Tem bom dal 5 od 10.
Zdaj, če imajo Apple uro, je zabavno in poceni darilo, da bi dobili nov bend ali različne skupine. Na voljo so v vseh vrstah različnih barv in stilov ter tkanin in materialov ter vseh vrst stvari. Zato bi morda želeli razmisliti o tem, da bi jim dobili bend, morda tak, ki ga včasih uporabljajo za nekatere priložnosti. Lepo darilo jih je dobiti. Temu bom dal 7 od 10.
Še eno dobro darilo za uporabnika Apple ure je še en polnilec. Apple vam daje ta res dolg kabel, vendar lahko dobite nekaj lepšega, da ga postavite na nočno omarico ali da ga vzamete s seboj na potovanja. To je nekakšna ideja 5 od 10. To je bolj koristno kot zabavno.
Podobno, če ima uporabnik iPhone 12 ali 13, lahko uporabi MagSafe Charging. Toda morda si še nikoli niso kupili polnilnika MagSafe. Morda uporabljajo samo kabel. Ko dobijo polnilnik MagSafe, jim bo res všeč. Zato boste morda želeli poiskati bodisi uradni Applov model ali model tretje osebe, ki ga lahko dobite. Mogoče bi ga želeli tudi če ga imajo za potovanje ali za drugo sobo v hiši. To je 8 od 10.
Drugo darilo MagSafe je usnjena denarnica, ki jo prodaja Apple. To jim lahko dobite. Za majhno denarnico je malo drago in ena težava je, da je velika zaveza, da nekdo preklopi s tega, kar zdaj nosi svoje kartice in gotovino, na popolnoma drugačen način, tako da ga pritrdi na zadnji del telefona. Torej morda ni za vsakogar. Malo tvegano je dobiti za darilo. Dal bom 2 od 10.
MagSafe Battery Pack je morda še ena ideja. Apple prodaja uradnega za 99 $ in lahko najdete nekaj tretjih oseb nekoliko ceneje. Ta ideja je 7 od 10, vendar boste morda želeli razmisliti o tem, da bi jim dali navaden akumulator. Izogibajte se tistim, ki so res majhni. Običajno ne zdržijo in tako ali tako nimajo veliko naboja. Če jim boste kupili enega, jim dajte enega, ki je razmeroma velik in lahko popolnoma napolni njihov iPhone. Obstajajo MagSafe, vendar bi dobil takšnega, ki se poveže direktno s kablom, ker so učinkovitejši. Če so tisti, ki jim baterija praznuje ves dan in bi to res lahko uporabili, je to ideja 8 od 10.
Potem je dobra ideja tudi, da jim kupite polnilnik za več naprav. Zdaj lahko dobite te res majhne, ki imajo več vrat. Tako bi lahko nekdo napolnil svoj iPhone, iPad in Mac, tudi Apple Watch z enim samim polnilnikom. Odličen je za ljudi, ki potujejo in so v različnih cenovnih razredih. Tako uporabno več kot prijetno, vendar je morda spodobno dodatno darilo. Dal bom 5 od 10.
Boljše darilo za uporabnike iPhona je lahko stojalo. Če so kot jaz, uporabljajo svoj iPhone predvsem za fotografiranje. To je eden od glavnih razlogov, da dobijo res dober iPhone. Zato je koristno, da jim dobite malo stojalo. Morda jim želite dobiti stojalo polne velikosti, še posebej, če česa takega še nikoli niso imeli. Odličen je za fotografiranje. Ne tehtajo veliko. To je res dobra ideja za darilo v vseh vrstah različnih cenovnih nivojev. To je zame top ideja. 9 od 10.
Druga ideja za iPhone je nosilec za avtomobil. Svojega iPhona ne znajo držati v avtu in vedno sedi na sedežu poleg njih ali kaj podobnega. Res je koristno, da jim dobijo nekaj, kjer lahko to dejansko vidijo, še posebej, če jim daje navodila. Te so običajno precej poceni. 6 od 10.
Zdaj sem videl nekaj vodnikov za darila, ki omenjajo Magic Keyboard za iPad. Torej ima nekdo iPad. Torej ima nekdo iPad, ki je združljiv s tipkovnico Magic Keyboard. Dobiti jim morate tistega, ki je združljiv z iPadom, ki ga imajo. To je drago. 300 $. Uporabno, vendar ne zelo prijetno. To je bolj praktična stvar. Temu bom dal svojo najnižjo oceno 1 od 10.
Vidim tudi veliko drugih zelo praktičnih predlogov, kot so čistila za zaslone. Mislim, to je v redu. To je dobra polnila za nogavice. Dal bi mu 3 od 10. Zaščito zaslona, čeprav bi dal 1 od 10. Zaščitnikov zaslona za večino naprav pravzaprav ne potrebujete in to ni zabavno dobiti kot darilo. Standardno darilo je zvočnik Bluetooth in na voljo jih je široka paleta po cenah in velikostih. Poskrbite, da boste dobili takšno, ki se resnično ujema s tem, kar oseba želi. Morda želijo nekaj velikega, da napolni sobo z zvokom, ali nekaj majhnega, da bi prinesli s seboj, ko potujejo. To je vedno spodobna ideja, tudi če jo kdo že ima. Mogoče bi lahko naredili z drugo. Torej 7 od 10.
HomeKit je sistem avtomatizacije, ki ga uporablja Apple, tako da je mogoče vse, kar je označeno kot HomeKit, nadzorovati iz naprav Apple. Tako bi lahko bila pridobitev česa, kot je žarnica, združljiva s HomeKit, ali svetlobni trak ali svetilka ali kaj podobnega, zabavna ideja za darilo. Dajte mu 8 od 10.
Če sprejemnik igra igre na svojem iPhoneu ali iPadu ali Macu ali celo na Apple TV-ju, bo morda želel igralni krmilnik. Veliko novejših iger, ki prihajajo, zlasti z Apple Arcade, lahko uporablja krmilnike in tako delujejo bolje. Apple jih ima torej na Applovem spletnem mestu številne in so za darila po ugodni ceni. Najdete lahko tudi veliko drugih in drugih blagovnih znamk, ki bodo delovale z izdelki Apple. Zato bom to idejo ocenil s 7.
Tukaj je še ena ideja za polnjenje nogavic. To so preobleke za AirPods. Torej, če oseba že ima AirPods, lahko dobite te preobleke, ki se prilegajo AirPods ali okoli ohišja. Poskrbite, da boste dobili prave, ki vam bodo ustrezali. Tako so lahko drugačne barve od standardne ali pa imajo na sebi tudi majhne kljuke ali stvari. To je 7 od 10.
Tradicionalno praznično darilo, če dobite rokavice za nekoga, če boste to storili, se prepričajte, da so rokavice, združljive s TouchScreen. Rokavice, kjer lahko uporabljate svoj iPhone, tudi če jih nosite. To so res super darila. Ko dobite eno od teh, v bistvu prenehate nositi vse druge rokavice, ker vidite, kako lažje je uporabljati telefon, ne da bi morali najprej sneti rokavice. Seveda niso zelo draga in res dobra darila. 8 od 10.
Končno bom končal tam, kjer se končajo vsi drugi vodniki za darila, ki govorijo o darilnih karticah Apple. Veste, da Apple darilne kartice verjetno prinesejo malo več nasmeha na obraze kot običajna velika škatla ali darilna kartica za restavracijo. Odlična stvar pri njih je, da ga lahko uporabite v trgovini za izdelke. Uporabite jih lahko tudi za nakup storitev. Torej, če oseba varčuje za svoj naslednji iPhone ali Mac, da lahko uporabi darilno kartico ali če jo želi uporabiti samo za svojo naročnino na Apple Music, nakup knjig ali nakupovanje aplikacij. Lahko bi ga uporabili tudi za to. Če je nekdo lastnik izdelkov Apple, bo verjetno kot darilo pozdravil darilno kartico.
Torej obstaja cel kup različnih idej za darila in kaj si jaz mislim o njih. Upam, da se vam je to zdelo koristno. Lepe praznike vsem!
 

Priponke

  • Screenshot 2021-11-27 at 20.47.26.png
    Screenshot 2021-11-27 at 20.47.26.png
    1 MB · Ogledi: 92

Podobne teme

  • Članek
Freeform za iPhone, iPad in Mac omogoča lažje vizualno sodelovanje kot kdaj koli prej. Freeform je povsem nova aplikacija, ki je od...
Odgovori
0
Ogledi
256
  • Članek
Aplikacijo Reminders lahko uporabite za veliko več kot le za hitre sezname opravil. Tukaj je 20 idej za različne kontrolne sezname, ki...
Odgovori
0
Ogledi
193
C
The coupon special knocks $200 off Apple's latest 14-inch MacBook Pro with an M3 chip and bump up to 16GB unified memory. Plus, grab a...
Odgovori
0
Ogledi
7
Christine McKee
C
M
It's Memorial Day weekend, and retailers across the Internet are hosting a wide variety of discount events to honor the holiday and...
Odgovori
0
Ogledi
6
MacRumors
M
M
Apple is planning to refresh the 24-inch iMac as soon as 2024, so we could see a new model with an M4 chip before the end of the year...
Odgovori
0
Ogledi
7
MacRumors
M

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Za odstranitev oglasov se prijavite v forum.

Nazaj
Na vrhu