Nekateri starejši računalniki Mac naj bi bili po namestitvi macOS Monterey neodzivni

Gledate:
Nekateri starejši računalniki Mac naj bi bili po namestitvi macOS Monterey neodzivni

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Za odstranitev oglasov se prijavite v forum.

Screenshot 2021-11-01 at 15.26.59.png


Velja biti previden in ne hiteti s posodobitvami operacijskega sistema. To velja vselej, čeprav ob ustreznih varnostnih kopijah ne bi smelo biti preveč tveganj, le veliko časa in nenergije vam bo vzelo, da vse vzpostavite nazaj. Napake v delovanju sistema, katerega potrebujete za vsakodnevno rabo, niso dobrodošle, sploh če je od tega odvisno vaše delo, s katerim si služite vsakdanji kruh. Iz tega razloga velja biti previden in si za posodobitev sistema vzeti dovolj časa, preveriti odzive drugih uporabnikov in vprašati za odziv tudi na tem forumu.

Uporabniki Applovih Mac sistemov namreč po različnih omrežjih poročajo, da se po nadgradnji na macOS Monterey njihov Mac sploh ne vklopi. Podobno so uporabniki poročali tudi za macOS Big Sur. Seveda gre za določene računalnike Mac Mini, MacBook in iMac, predvsem starejših letnikov.

Več o tem lahko preberete v članku na portalu MacRumors tukaj.

Osebno nimam nobenih težav po nadgradnji na sistem macOS Monterey, mi pa kolega sporoča, da mu občasno "zmrzne" Safari, kar se mu prej ni dogajalo, tudi Apple Watch mu zmeraj ne odklene Maca. Tega sam ne morem potrditi, ker se mi to ne dogaja. Upam, da tudi vi nimate večjih težav s sistemom. Prvi popravek 12.1 naj bi bil še nekaj tednov daleč.
 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Registracija in uporaba foruma je brezplačna.

Ustvari račun

Ustvarite račun za našo skupnost. Enostavno je!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Morda vas zanima tudi...

  • Članek
Obstoj starega omrežja 2G (GSM) ni povezano le z združljivostjo s starejšo opremo, temveč ima pomen pri zagotavljanju osnovnih mobilnih...
Odgovori
0
Ogledi
76
  • Članek
Več posodobitev za iOS 15.4, izdanih prejšnji teden, in iOS 15.4 RC ali iOS 15.4 Beta 4 ta teden. Appleov dogodek marca 2022 se...
Odgovori
0
Ogledi
97

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Za odstranitev oglasov se prijavite v forum.

Na vrhu