Apple Arcade Love You to Bits+

Gledate:
Apple Arcade Love You to Bits+

Datum izdaje
26. avg 2022
Žanr
  1. uganke
Prenesi igro
460x0w Large.jpeg
"Love You to Bits" je noro simpatična, povsem vizualna, s sestavljankami napolnjena znanstvenofantastična pustolovščina "pokaži in klikni", ki se razteza po vsem vesolju.

Spremljali boste potovanje Kosma, nerodnega novopečenega raziskovalca vesolja, ki išče Novo, svoje robotsko dekle. Po nesreči s smrtnim izidom se vsi Novini delci raztresejo po vesolju! Zato želi Kosmo zdaj pobrati vse Novine koščke, jo ponovno sestaviti in se z njo pobrati.

Raziščite najbolj nenavadne svetove in planete, polne fantastičnih vesoljcev, prostorsko-časovnih ugank in skritih predmetov za zbiranje. Med izpolnjevanjem stopenj boste odkrili srce parajočo ljubezensko zgodbo Kosma in Nove!

Universal
Raziščite skrivnostne planete, polne osupljivih ugank, ki jih je treba rešiti! Spoznajte in prelisičite na desetine nenavadnih bitij in vesoljcev iz vsega vesolja!

Dih jemajoče
Doživite in obnovite vznemirljivo ljubezensko zgodbo za vse občinstvo: čisto vizualno pripovedovanje zgodb s stiliziranimi vizualnimi podobami in za lase privlečenim soundtrackom!

Simpatična
Obnovite ganljivo preteklost Kosma in Nove z zbiranjem ducatov njunih skritih ljubezenskih žetonov.

 
Nazaj
Na vrhu