Apple Arcade Football Manager 2023 Touch

Gledate:
Apple Arcade Football Manager 2023 Touch

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Za odstranitev oglasov se prijavite v forum.

Datum izdaje
8. nov 2022
Žanr
  1. šport
Prenesi igro
460x0w.jpeg


Najljubša igra za vodenje športa na svetu debitira v Apple Arcade. Občutite vznemirjenje v vlogi nogometnega menedžerja, ki razvija elitne talente in osvaja največje nogometne nagrade.

Igra Football Manager 2023 Touch, ki prvič prinaša naš 3D Match Engine za iPhone, prinaša najbolj pristno izkušnjo nogometnega menedžmenta v ročnih igrah.

Čas je, da se pridružite menedžerski eliti. Z več kot 120 ligami iz največjih nogometnih držav sveta, ki so vam na dosegu roke, kje boste našli svoj popoln klub?

Če boste izbrali enega od največjih evropskih klubov, boste doživeli srhljivo dramo največjega klubskega nogometnega tekmovanja, Lige prvakov UEFA, ki je v celoti licencirana skupaj z drugimi klubskimi tekmovanji UEFA.

Ko boste prevzeli vodstveni stolček, sodelujte z ekipo skavtov in podpišite superzvezdnike ali odkrijte čudežne otroke, na katerih boste lahko gradili ekipo v prihodnjih letih.
Določite, kako bodo vaši igralci delovali na igrišču, s pripravljenimi taktičnimi predlogami, ki vam omogočajo ponovitev nekaterih najbolj priljubljenih slogov igre v nogometnem svetu.
Na tekmah uživajte v dogajanju iz digitalne tribune ter z ekipnimi pogovori in ukazi ob igrišču navdihujte in spodbujajte svoje igralce. Lahko pa uporabite tudi možnost "takojšen rezultat" in preskočite neposredno na polni čas. Izbira je vaša.

Kariero lahko spremljate na svojih napravah Apple in naročnini na Arcade. Ne glede na to, ali uporabljate iPhone, iPad, Mac ali Apple TV, se lahko v igri Football Manager 2023 Touch osredotočite na najboljše dele upravljanja - trg prestopov, tablo taktik in igrišče. Vnesite svoj pečat v čudovito igro.

POPOLN NADZOR NAD TEKMO
Natančno določite čas za pomembne taktične odločitve in upravljajte vsak trenutek z izkušnjo dneva tekme, ki vas posrka v središče drame na igrišču.

VELIKI EVROPSKI VEČERI
Preizkusite svoje sposobnosti proti najboljšim v Evropi v klubskih tekmovanjih UEFA, vključno z UEFA Champions League, UEFA Europa League in UEFA Europa Conference League, ki so v celoti licencirana za novo sezono. Z avtentičnimi žrebanji pokalov in blagovnimi znamkami tekem so vam velike evropske priložnosti na dosegu roke.

POSREDUJTE SVOJE SPOROČILO
V polčasih in ob polnem času tekme se bo vaše mnenje slišalo s funkcijo Team Talks (pogovori o ekipi). Uporabite široko paleto reakcij in priporočil pomočnika vodje, da zajamete vsa čustva in postanete nosilec razlik v vsaki situaciji.

UŽIVAJTE V SVOJEM USPEHU
Vaši vrhunski trenutki bodo spremljani na dinamični časovnici Manager, ki je vizualizacija vaših kariernih dosežkov, ki raste, ko dosegate vrh igre.
V igri vas čaka še veliko drugih večjih in manjših funkcij, ki jih lahko odkrijete.
 

Podobne teme

  • Članek
Najboljši arkadni igri Hello Kitty Island Adventure in NBA 2K24 Arcade Edition ta mesec prinašata nove posodobitve. V letošnji...
Odgovori
0
Ogledi
150
W
ESPN owns the rights to stream College Football Playoff games through 2026, though Apple and Amazon are eyeing the opportunity to take...
Odgovori
0
Ogledi
141
Wesley Hilliard
W
A
Apple TV+ announces a new untitled six-part documentary event featuring exclusive behind-the-scenes access to Lionel Messi. Continue...
Odgovori
0
Ogledi
135
Apple TV+ Press
A
B
Update: In an interview with The Daily Mail, Apple SVP Eddy Cue downplayed the suggestion that Apple would bid for British football...
Odgovori
0
Ogledi
201
Benjamin Mayo
B
M
Swiss-based privacy startup Proton today announced the availability of Proton Pass for Mac and Linux, bringing the encrypted password...
Odgovori
0
Ogledi
15
MacRumors
M

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Za odstranitev oglasov se prijavite v forum.

Nazaj
Na vrhu