• Preizkusite našega virtualnega asistenta - tukaj!

Applova konferenca (WWDC23) se bo začela 5. junija 2023

Gledate:
Applova konferenca (WWDC23) se bo začela 5. junija 2023

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Za odstranitev oglasov se prijavite v forum.

Nazadnje urejeno:
Predstavljen program WWDC23 z razburljivim naborom spletnih dogodkov, na katerih bodo lahko sodelovali razvijalci družbe Apple po vsem svetu

Apple-WWDC23-event-announcement-hero_big.jpg.large_2x.jpgApple je danes razkril sestavo svoje letne konference Worldwide Developers Conference, vključno s časovnim razporedom glavnega govora in predstavitve stanja na področju platform, ter razvijalcem posredoval več informacij o tem, kaj se bodo naučili in kaj bodo izkusili. Konferenca WWDC23, ki je brezplačna za vse razvijalce, bo potekala v spletni obliki od 5. do 9. junija, na dan odprtja pa bodo razvijalci in učenci imeli priložnost za osebno praznovanje na posebni izkušnji v parku Apple Park. Razvijalci se bodo v tem nabitem tednu dogodkov in dejavnosti seznanili z najnovejšimi tehnologijami, orodji in ogrodji, ki prihajajo v sisteme iOS, iPadOS, macOS, tvOS in watchOS. Razvijalci se bodo lahko ves teden neposredno povezovali z Applovimi inženirji in strokovnjaki v laboratorijih ena na ena in dejavnostih v programu Slack, kjer bodo dobili napotke za izdelavo inovativnih in platformno raznolikih aplikacij in iger.

Apple Keynote

5. junij, 10.00 PDT
Začetek največje in najzanimivejše konference WWDC23 doslej s prvim pogledom na vznemirljive posodobitve, ki bodo na platformah Apple na voljo še letos. Nagovor bo na voljo na spletnem mestu apple.com, v aplikaciji Apple Developer, aplikaciji Apple TV in na YouTubu, po koncu prenosa pa bo na voljo tudi predvajanje na zahtevo.


Platforms State of the Union

5. junij, 13.30 PDT
Razvijalci bodo izvedeli, kako lahko svoje aplikacije dvignejo na višjo raven s poglobljenim spoznavanjem novih orodij, tehnologij in napredka na platformah Apple. Platforms State of the Union se bo prenašal prek aplikacije Apple Developer in spletnega mesta Apple Developer.


Nagrade za oblikovanje Apple

5. junij, 18.30 PDT
Nagrade Apple Design Awards priznavajo in slavijo umetnost, obrt, ustvarjalnost in tehnično znanje skupnosti Applovih razvijalcev. Letošnji dobitniki nagrad Apple Design Award bodo razkriti prek aplikacije in spletnega mesta Apple Developer.


Dostop do strokovnjakov

Konferenca WWDC23 s 175 poglobljenimi videoposnetki sej združuje najnovejša orodja in tehnologije ter razvijalcem omogoča, da se naučijo, kako lahko ustvarijo naslednjo generacijo aplikacij in iger. Razvijalci lahko pri Applovih strokovnjakih v spletnem laboratoriju ena na ena dobijo odgovore na svoja tehnična in oblikovalska vprašanja ter vprašanja o trgovini App Store - vključno s tem, kako izboljšati prisotnost svoje aplikacije v trgovini. Od 6. do 9. junija bodo videoposnetki sej vsak dan objavljeni v aplikaciji Apple Developer in na spletnem mestu Apple Developer.


Dejavnosti

Poleg videoposnetkov sej in individualnih laboratorijev bodo Applovi inženirji in oblikovalci ves teden na spletu v programu Slack izvajali dejavnosti, s katerimi bodo razvijalcem pomagali sodelovati v tehničnih razpravah, dobiti odgovore na svoja vprašanja in se povezati med seboj. Sodelujte v tehnoloških ali oblikovalskih vprašanjih in odgovorih, oglejte si videoposnetek seje in postavite vprašanja predavatelju ali pa ustvarite skupnost z dejavnostjo za lomljenje ledu.


Aplikacija za razvijalce

Aplikacija Apple Developer je odličen način za doživljanje konference WWDC23 na računalnikih Mac, iPhone, iPad in Apple TV z vsakodnevnimi posodobitvami in obvestili o najnovejših novicah, vsebinah in dejavnostih. Razvijalci lahko brskajo po vsebini po temah, se prijavijo na spletne dejavnosti v Slacku in individualne laboratorije, si s kolegi ogledajo videoposnetke s funkcijo SharePlay, kopirajo kodo neposredno iz videoposnetkov sej v program Xcode, berejo zgodbe o funkcijah in še več.
Razvijalci lahko do vseh vsebin WWDC, registracije, novic, zgodb in dokumentacije dostopajo tudi na spletni strani developer.apple.com.

Vir:


Spremljajte konferenco WWDC23:
 

macuros

Administrator
Moderator
Ustanovitelj
Prispevki
694
Rešitve
2
Točke odzivov
20
Spletna stran
www.hej-apple.si
iPhone
iPhone 11, iPhone SE
iPad
iPad Air 5 (M1)
Namizno
iMac (Retina 5K, 27-inch, 2019), 3 GHz 6-Core Intel Core i5, 24 GB 2667 MHz DDR4
Prenosno
MacBook Air (Retina, 13-inch, 2020), 1,1 GHz Dual-Core Intel Core i3, 8 GB 3733 MHz LPDDR4X
Ostalo
Apple Watch SE, AirPods 2, Apple TV 4K, AirTag
V prvi članek smo dodali YouTube povezavo, kjer boste lahko spremljali Applovo WWDC23 konferenco.
 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Registracija in uporaba foruma je brezplačna.

Ustvari račun

Ustvarite račun za našo skupnost. Enostavno je!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Morda vas zanima tudi...

  • Članek
Vir: zollotech (YouTube kanal) Diskutirajte z odgovorom na to temo.
Odgovori
2
Ogledi
217
  • Članek
Zanimivo - WWDC 2022: Ogled centra za obiskovalce Apple Parka
Odgovori
6
Ogledi
300
  • Članek
Apple danes začenja novo oglaševalsko kampanjo, v kateri podjetje poudarja zasebnost zdravstvenih podatkov, na čelu z novim šaljivim...
Odgovori
0
Ogledi
168
  • Članek
Zaznavanje padca Fall Detection na uri Apple Watch se je izkazalo, ko je moškega iz Minnesote zbil avto. preberite več » Preberi več...
Odgovori
0
Ogledi
185
  • Članek
Apple TV+ je danes predstavil napovednik za tretjo sezono z nagrado NAACP Image Award nagrajene antologije "Truth Be Told" z oskarjevko...
Odgovori
0
Ogledi
191

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Za odstranitev oglasov se prijavite v forum.

Na vrhu