Applova konferenca (WWDC23) se bo začela 5. junija 2023

Gledate:
Applova konferenca (WWDC23) se bo začela 5. junija 2023

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Za odstranitev oglasov se prijavite v forum.

Nazadnje urejeno:
Predstavljen program WWDC23 z razburljivim naborom spletnih dogodkov, na katerih bodo lahko sodelovali razvijalci družbe Apple po vsem svetu

Apple-WWDC23-event-announcement-hero_big.jpg.large_2x.jpgApple je danes razkril sestavo svoje letne konference Worldwide Developers Conference, vključno s časovnim razporedom glavnega govora in predstavitve stanja na področju platform, ter razvijalcem posredoval več informacij o tem, kaj se bodo naučili in kaj bodo izkusili. Konferenca WWDC23, ki je brezplačna za vse razvijalce, bo potekala v spletni obliki od 5. do 9. junija, na dan odprtja pa bodo razvijalci in učenci imeli priložnost za osebno praznovanje na posebni izkušnji v parku Apple Park. Razvijalci se bodo v tem nabitem tednu dogodkov in dejavnosti seznanili z najnovejšimi tehnologijami, orodji in ogrodji, ki prihajajo v sisteme iOS, iPadOS, macOS, tvOS in watchOS. Razvijalci se bodo lahko ves teden neposredno povezovali z Applovimi inženirji in strokovnjaki v laboratorijih ena na ena in dejavnostih v programu Slack, kjer bodo dobili napotke za izdelavo inovativnih in platformno raznolikih aplikacij in iger.

Apple Keynote

5. junij, 10.00 PDT
Začetek največje in najzanimivejše konference WWDC23 doslej s prvim pogledom na vznemirljive posodobitve, ki bodo na platformah Apple na voljo še letos. Nagovor bo na voljo na spletnem mestu apple.com, v aplikaciji Apple Developer, aplikaciji Apple TV in na YouTubu, po koncu prenosa pa bo na voljo tudi predvajanje na zahtevo.


Platforms State of the Union

5. junij, 13.30 PDT
Razvijalci bodo izvedeli, kako lahko svoje aplikacije dvignejo na višjo raven s poglobljenim spoznavanjem novih orodij, tehnologij in napredka na platformah Apple. Platforms State of the Union se bo prenašal prek aplikacije Apple Developer in spletnega mesta Apple Developer.


Nagrade za oblikovanje Apple

5. junij, 18.30 PDT
Nagrade Apple Design Awards priznavajo in slavijo umetnost, obrt, ustvarjalnost in tehnično znanje skupnosti Applovih razvijalcev. Letošnji dobitniki nagrad Apple Design Award bodo razkriti prek aplikacije in spletnega mesta Apple Developer.


Dostop do strokovnjakov

Konferenca WWDC23 s 175 poglobljenimi videoposnetki sej združuje najnovejša orodja in tehnologije ter razvijalcem omogoča, da se naučijo, kako lahko ustvarijo naslednjo generacijo aplikacij in iger. Razvijalci lahko pri Applovih strokovnjakih v spletnem laboratoriju ena na ena dobijo odgovore na svoja tehnična in oblikovalska vprašanja ter vprašanja o trgovini App Store - vključno s tem, kako izboljšati prisotnost svoje aplikacije v trgovini. Od 6. do 9. junija bodo videoposnetki sej vsak dan objavljeni v aplikaciji Apple Developer in na spletnem mestu Apple Developer.


Dejavnosti

Poleg videoposnetkov sej in individualnih laboratorijev bodo Applovi inženirji in oblikovalci ves teden na spletu v programu Slack izvajali dejavnosti, s katerimi bodo razvijalcem pomagali sodelovati v tehničnih razpravah, dobiti odgovore na svoja vprašanja in se povezati med seboj. Sodelujte v tehnoloških ali oblikovalskih vprašanjih in odgovorih, oglejte si videoposnetek seje in postavite vprašanja predavatelju ali pa ustvarite skupnost z dejavnostjo za lomljenje ledu.


Aplikacija za razvijalce

Aplikacija Apple Developer je odličen način za doživljanje konference WWDC23 na računalnikih Mac, iPhone, iPad in Apple TV z vsakodnevnimi posodobitvami in obvestili o najnovejših novicah, vsebinah in dejavnostih. Razvijalci lahko brskajo po vsebini po temah, se prijavijo na spletne dejavnosti v Slacku in individualne laboratorije, si s kolegi ogledajo videoposnetke s funkcijo SharePlay, kopirajo kodo neposredno iz videoposnetkov sej v program Xcode, berejo zgodbe o funkcijah in še več.
Razvijalci lahko do vseh vsebin WWDC, registracije, novic, zgodb in dokumentacije dostopajo tudi na spletni strani developer.apple.com.

Vir:


Spremljajte konferenco WWDC23:
 
Applova spletna trgovina je pred današnjo predstavitvijo WWDC ob 10.00 po pacifiškem času (ob 19.00 po našem času) zaprta. Poleg napovedi naprave AR/VR naj bi Apple napovedal tudi 15-palčni MacBook Air in morebitne posodobljene modele Mac Studio.
 

Podobne teme

  • Članek
Vir: zollotech (YouTube kanal) Diskutirajte z odgovorom na to temo.
Odgovori
2
Ogledi
319
  • Ne prezri
  • Članek
Celotna konferenca je na voljo na spletu za vse razvijalce, 10. junija pa bo poseben dogodek v Apple Parku. Apple je danes napovedal...
Odgovori
0
Ogledi
197
  • Članek
Zanimivo - WWDC 2022: Ogled centra za obiskovalce Apple Parka
Odgovori
6
Ogledi
415
  • Članek
Lastniki očal Apple Vision Pro poročajo o nenadnih razpokah na napravah, ki se pojavijo kljub skrbni uporabi in zaščiti. preberite več...
Odgovori
0
Ogledi
52
  • Članek
Applova aplikacija Notes na včerajšnji konferenci WWDC ni dobila skoraj nobenega časa na zaslonu, vendar je v iOS 17 aplikaciji dodana...
Odgovori
0
Ogledi
300

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Za odstranitev oglasov se prijavite v forum.

Nazaj
Na vrhu