Info Apple dogodek (#AppleEvent), najavljen za 8. marec: 'Peek Performance'

Gledate:
Info Apple dogodek (#AppleEvent), najavljen za 8. marec: 'Peek Performance'

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Za odstranitev oglasov se prijavite v forum.

FM3CQOSXMAAsbm3.jpegApple je danes objavil, da bo v torek, 8. marca, ob 10.00 po pacifiškem času oziroma 19.00 po našem času organiziral svoj prvi dogodek v letu 2022 v gledališču Steve Jobs v kampusu Apple Park v Cupertinu v Kaliforniji. Dogodek bo ponovno potekal samo virtualno.

Kje si lahko ogledate dogodek?​

Dogodek si lahko ogledate v živo na Applovi spletni strani, na Apple TV ali na YouTube kanalu tukaj. Prenos bo mogoče gledati preko vdelane YouTube povezave tudi na našem forumu.

Apple naj bi napovedal naslednjo generacijo različice iPhone SE, prenovljen iPad Air in vsaj en Mac z Apple silikonskim čipom, ki bi lahko bil Mac mini, 13-palčni MacBook Pro ali oboje.


iPhone SE 3​

Za tretjo generacijo iPhone SE ni pričakovati nobenih oblikovnih sprememb. Še naprej bo vseboval debele okvirje in gumb Touch ID, vendar bo vključeval posodobljen čip serije A, verjetno A15, in hitrejšo povezljivost 5G.

iPhone-SE-2022-Red-Feature.jpg
iPad Air​

Nobenih oblikovnih sprememb Apple ne načrtuje tudi za naslednjo generacijo iPad Air, vendar bo tudi ta dobil hitrejši čip in povezljivost 5G. Prav tako bi ga lahko posodobili z novo kamero FaceTime, ki podpira Center Stage, funkcijo, ki vas drži v kadru, tudi ko se premikate po prostoru.

iPad-Air-Feature-2-teal.jpg
Mac mini​

Kar zadeva računalnike Mac, naj bi Apple nameraval izdati različico Mac mini višjega razreda s prenovljeno zasnovo in čipi M1 Pro in M1 Max. Novi ‌Mac mini‌ bo nadomestil trenutne možnosti Intel ‌Mac mini‌ in bi lahko prišel na Applovem marčevskem dogodku.

m1-mac-mini-screen.jpg
13-palčni MacBook Pro​

Zadnja naprava, o kateri se govori za 8. marec, je posodobljena različica 13-palčnega MacBook Pro, ki naj bi bil opremljen s čipom M2, naslednikom čipa M1. MacBook Pro bo videti identičen trenutnemu 13-palčnemu modelu in bo manjša različica 14- in 16-palčnih modelov MacBook Pro, ki imata čipa ‌M1 Pro‌ in ‌M1 Max‌.

13-inch-macbook-pro-m2-mock-feature.jpgČip M2 bo vključeval enak 8-jedrni CPU kot ‌M1‌, vendar se pričakujejo izboljšave hitrosti in učinkovitosti ter izboljšave GPU. Govorice kažejo, da bo čip ‌M2‌ na voljo v 9- in 10-jedrnih GPU-jih, v primerjavi s 7- in 8-jedrnimi GPU-ji, ki so na voljo z originalnim ‌M1‌ čipom.
*silke: MacRumors
 

Podobne teme

  • Članek
Danes ob 19.00 po lokalnem času si oglejte Applov prvi letošnji virtualni dogodek 'Peek performance', kot so ga poimenovali. Apple naj...
Odgovori
0
Ogledi
172
  • Članek
https://www.hej-apple.si/teme/apple-je-predstavil-m3-m3-pro-in-m3-max-najnaprednejse-cipe-za-osebni-racunalnik.7673/...
Odgovori
4
Ogledi
195
Odgovori
0
Ogledi
439

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Za odstranitev oglasov se prijavite v forum.

Nazaj
Na vrhu