status

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Za odstranitev oglasov se prijavite v forum.

Status Quo je angleška boogie rock zasedba, ki je nastala leta 1962 pod imenom The Spectres. Ustanovila sta jo sošolca Francis Rossi in Alan Lancaster. Leta 1967 so postali The Status Quo (in takrat se jim je pridružil kitarist Rick Parfitt), dve leti kasneje pa Status Quo. Skozi desetletja trajajočo kariero je skupina ustvarila prepoznaven ritem in nanizala ogromno uspešnic skozi sedemdeseta leta. Potem jih je zapustil bobnar John Coghlan, sredi osemdesetih pa basist Alan Lancaster. Zasedba je leta 1986 ustvarila svetovno uspešnico In the Army Now, ki jih je izstrelila v sam vrh glasbe. Z manjšimi kadrovskimi menjavami (ritem sekcija) je nadaljevala uspešno pot vse do današnjih dni.
Njihove najbolj znane pesmi so: Pictures Of Matchstick Men (1968), Caroline (1973), Down Down (1974), Rockin' All Over the World (1977), Whatever You Want (1979), In The Army Now (1986), Party ain't over yet (2006), itd.

Oglejte si več na Wikipedia.org
  1. macuros

    iCloud+ Trenutno ne deluje pošiljanje pošte preko iCloud

    Čeprav na statusu kaže, da je zadeva rešena že pred dvema dnevnoma, meni trenutno ne deluje pošiljanje pošte preko iCloud računa. Uporabljam custom domeno. Preko naslova, ki je tudi Apple ID je z veliko zamudo celo poslalo. Prejemanje sicer deluje normalno. Ima še kdo podobne težave?

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Za odstranitev oglasov se prijavite v forum.

Na vrhu