series 6

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Za odstranitev oglasov se prijavite v forum.

Sportingbet.com World Series of Snooker je serija poklicnih snooker turnirjev, ki so jo zagnali kot protiutež elitni snooker karavani, ki jo vodi svetovna snooker zveza WPBSA. Prva sezona WSS-ja je bila sezona 2008/09, v kateri so izpeljali štiri dvodnevne turnirje (na vseh turnirjih je bil razpored sledeč: četrtfinala v soboto, polfinali in finale v nadeljo): v St. Helierju, v Berlinu, Moskvi in Varšavi. Vrhunec premierne sezone pa je bil veliki finale, tridnevni turnir, ki je potekal v Portimãu.
Na turnirjih je igralo deset vodilnih igralcev po svetovni jakostni lestvici, na vsakem turnirju po štirje, ki so se nato pomerili s štirimi domačimi igralci, ki so igrali s povabilom organizatorja (wildcard vstopnico). Zmagovalec turnirja je prejel pet točk, poraženec v finalu tri, oba preostala polfinalista pa po eno. Te točke so na koncu odločale o zasevkih igralcev na velikem finalu v Portimãu.
Premierno sezono je z zmago na sklepnem dejanju, velikem finalu, dobil Anglež Shaun Murphy, ki je finalu premagal Škota Johna Higginsa, ki je sicer osvojil dva od štirih rednih turnirjev sezone.

Oglejte si več na Wikipedia.org
  1. macuros

    Apple Watch Series 7: Pravzaprav je to Series 6

    Vir slike: Apple Apple Watch Series 7 je v bistvu Series 6, saj ne prinaša veliko novosti. Glavna stvar je malenkost večji zaslon in možnost QWERTY zaslonske tipkovnice, ki pa v resnici ni tako ekskluzivna, da je vredno nadgradnje iz serije 6. Uro poganja watchOS 8, ki pa ga je možno namestiti...

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Za odstranitev oglasov se prijavite v forum.

Na vrhu