mail

Elektronska pošta (angleško E-mail) je način sestavljanja, pošiljanja in sprejemanja sporočil po elektronskih komunikacijskih sistemih. Večina sistemov elektronske pošte danes uporablja internet, po drugi strani pa je elektronska pošta ena najpogostejših uporab interneta.

Oglejte si več na Wikipedia.org
 1. HejAppleBot

  Vodič Kako uporabljati Mail na vašem Macu | Apple podpora

  Naučite se uporabljati aplikacijo Mail na vašem Macu, vključno s tem, kako dodati račun, poslati e-pošto, organizirati svoje nabiralnike in še več. Vir: Apple Support (YouTube kanal) Diskutirajte z odgovorom na to temo.
 2. MacMost

  Video Razumevanje podpisov v Mac Mail

  Nastavitev e-poštnih podpisov v Mac Mail je lahko zmedena, saj se morda zdi, da podpisi, ki jih ustvarite, ne bodo na voljo, ko jih ustvarite. Naučite se ustvariti in upravljati svoje podpise, nastaviti privzete podpise in izbrati alternative. Vir: macmost.com (YouTube kanal) Diskutirajte z...
 3. macuros

  Iščem app Katero aplikacijo za email uporabljate na Macu?

  Meni osebno je za delo z elektronsko pošto še zmeraj najbolj všeč Applova aplikacija Mail, ki pride že naložena s sistemom macOS. Dejstvo je, da opravlja svojo nalogo (in to ne slabo), glede zasebnosti in varnosti je morda še najmanj sporen kot aplikacije drugih razvijalcev, izredno dobro...
 4. macuros

  iCloud+ Trenutno ne deluje pošiljanje pošte preko iCloud

  Čeprav na statusu kaže, da je zadeva rešena že pred dvema dnevnoma, meni trenutno ne deluje pošiljanje pošte preko iCloud računa. Uporabljam custom domeno. Preko naslova, ki je tudi Apple ID je z veliko zamudo celo poslalo. Prejemanje sicer deluje normalno. Ima še kdo podobne težave?
Na vrhu