libreoffice

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Za odstranitev oglasov se prijavite v forum.

LibreOffice je brezplačen, prost in odprtokodni pisarniški paket. Paket LibreOffice sestavljajo programi za obdelavo besedil, ustvarjanje in urejanje preglednic, diapozitivov, diagramov in risb, delo z bazami podatkov in sestavljanje matematičnih formul. Razvit je bil kot eden izmed naslednikov OpenOffice.org, ki je bil odprtokodna verzija prejšnjega StarOffice. Na voljo je v 115 jezikih.
LibreOffice je na voljo za različne operacijske sisteme, vključno z Microsoft Windows, macOS, Linux, Android in iOS, pa tudi v obliki spletnega pisarniškega paketa LibreOffice Online. To je privzeti pisarniški paket najbolj priljubljenih distribucij Linuxa. Gre za najbolj aktivno razvijan brezplačni in odprtokodni pisarniški paket.
LibreOffice je dobro združljiv z Microsoft Office in ostalimi pomembnimi pisarniškimi paketi.

Oglejte si več na Wikipedia.org
  1. macuros

    Pages za Mac ali MS Word?

    Microsoftov Office paket, ki med drugim vključuje tudi urejevalnik besedil Word, velja marsikje za standard. V poslovnem svetu je največkrat Word edina izbira, kar je nekako tudi logično. Program je vsekakor eden najboljših na trgu, kar zadeva napredno urejanje besedil. Applova brezplačna...

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Za odstranitev oglasov se prijavite v forum.

Na vrhu