ipod

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Za odstranitev oglasov se prijavite v forum.

 1. macuros

  iPod se po 20 letih poslavlja - iPod touch bo na voljo do razprodaje zalog

  Glasba živi naprej iPod touch bo na voljo do razprodaje zalog Tako so zapisali na Applovi strani ob najavi, da iPod zaključuje svojo pot. Od svoje predstavitve pred več kot 20 leti je iPod navdušil uporabnike po vsem svetu, ki imajo radi možnost, da svojo glasbo vzamejo s seboj na pot. Danes...
 2. HejAppleBot

  Vodič Kako uporabljati oznake v Reminders na iPhonu, iPadu in iPod touch | Apple podpora

  Svojim opomnikom lahko dodate oznake, da ostanejo organizirani, nato pa uporabite brskalnik oznak, da poiščete označene opomnike na svojih seznamih. Oznake so na voljo za opomnike, ki ste jih ustvarili v svojem računu iCloud. Vir: Apple Support (YouTube kanal) Diskutirajte z odgovorom na to temo.
 3. HejAppleBot

  Vodič Kako uporabljati zgodovino prepoznavanja glasbe Shazam na iPhonu, iPadu in iPod touch | Apple podpora

  Svojo zgodovino prepoznavanja glasbe Shazam si lahko ogledate v Control Center in hitro dostopate do posameznih skladb, ki ste jih odkrili. Vir: Apple Support (YouTube kanal) Diskutirajte z odgovorom na to temo.
 4. HejAppleBot

  Vodič Kako skenirati besedilo v Notes na iPhone, iPad in iPod touch | Apple podpora

  Od iOS 15.4 in iPadOS 15.4 naprej lahko natisnjeno ali ročno napisano besedilo skenirate neposredno v aplikacijo Notes in ga pozneje urejate. Vir: Apple Support (YouTube kanal) Diskutirajte z odgovorom na to temo.
 5. HejAppleBot

  Vodič Kako spremeniti geslo na vašem iPhonu, iPadu ali iPod touch | Apple podpora

  Naučite se spremeniti geslo na vašem iPhonu, iPadu ali iPod touch in ga prilagoditi, če želite uporabiti alfanumerično geslo. Vir: Apple Support (YouTube kanal) Diskutirajte z odgovorom na to temo.

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Za odstranitev oglasov se prijavite v forum.

Na vrhu