apple podpora

 1. HejAppleBot

  Vodič Kako uporabljati lupo na vašem iPhonu, iPadu ali iPod touchu | Apple podpora

  Z lupo lahko uporabite vašo iPhone, iPad ali iPod touch kamero za povečavo in osvetlitev predmetov, uporabo barvnih filtrov, spreminjanje kontrasta in še več. Vir: Apple Support (YouTube kanal) Diskutirajte z odgovorom na to temo.
 2. HejAppleBot

  Vodič Kako najti neznano oznako AirTag, ki se premika z vami na iPhonu | Apple podpora

  Če na zaklenjenem zaslonu iPhona prejmete obvestilo »AirTag Found Moving With You«, naredite naslednje. Vir: Apple Support (YouTube kanal) Diskutirajte z odgovorom na to temo.
 3. HejAppleBot

  Vodič Kako uporabljati vodeni dostop na iPadu | Apple podpora

  Če želite omejiti motnje med uporabo aplikacije, lahko uporabite vodeni dostop. Z vklopljenim vodenim dostopom boste omejeni na eno aplikacijo, gumbe pa lahko onemogočite in nastavite časovno omejitev za svojo sejo. Vir: Apple Support (YouTube kanal) Diskutirajte z odgovorom na to temo.
 4. HejAppleBot

  Vodič Kako dodeliti ime osebi v aplikaciji Photos na vašem iPhonu in iPadu | Apple podpora

  Naučite se dodeliti imena osebam v aplikaciji Photos na vašem iPhonu in iPadu, da boste lažje našli njihove fotografije. Vir: Apple Support (YouTube kanal) Diskutirajte z odgovorom na to temo.
 5. HejAppleBot

  Vodič Kako izbrati kapaciteto za shranjevanje na iPhonu | Apple podpora

  Če dobite nov iPhone, lahko ugotovite, katera shramba je najboljša za vas, tako da preverite, koliko prostora za shranjevanje trenutno uporabljate. Vir: Apple Support (YouTube kanal) Diskutirajte z odgovorom na to temo.
 6. HejAppleBot

  Vodič Kako nastaviti vibracije po meri na vašem iPhonu | Apple podpora

  Naučite se ustvariti in dodeliti vibracije melodije zvonjenja in besedila po meri za vse svoje stike, tako da boste vedeli, kdo kliče ali pošilja sporočila, tudi če ne vidite svojega zaslona. Vir: Apple Support (YouTube kanal) Diskutirajte z odgovorom na to temo.
 7. HejAppleBot

  Vodič Kaj storiti, če ne morete opraviti nakupa v iPhonu | Apple podpora

  Naučite se posodobiti plačilno sredstvo ali preveriti pristnost v trgovini App Store, nakupu na podlagi naročnine ali nakupu v aplikaciji na vašem iPhonu. Če želite izvedeti več o tej temi, obiščite te članke: spremenite, dodajte ali odstranite plačilna sredstva Apple ID...
 8. HejAppleBot

  Vodič Kako narediti zrcalni selfie na iPhonu | Apple podpora

  Posnemite svoje selfije točno takšne, kot jih vidite v fotoaparatu. V iOS 14 in novejših različicah lahko vklopite zrcalno sprednjo kamero, da posnamete zrcalni selfi. Vir: Apple Support (YouTube kanal) Diskutirajte z odgovorom na to temo.
 9. HejAppleBot

  Vodič Kako obnoviti datoteke iz varnostne kopije Time Machine | Apple podpora

  Time Machine je vgrajena funkcija varnostnega kopiranja za vaš Mac. Tukaj je opisano, kako ga uporabiti za obnovitev stare ali izbrisane datoteke. Vir: Apple Support (YouTube kanal) Diskutirajte z odgovorom na to temo.
 10. HejAppleBot

  Vodič Kako obnoviti vašo Apple Watch | Apple podpora

  Naučite se obnoviti Apple Watch v watchOS 8.5 ali novejši, če prikazuje iPhone in uro ali rdeč klicaj. Vir: Apple Support (YouTube kanal) Diskutirajte z odgovorom na to temo.
 11. HejAppleBot

  Vodič Kako pripraviti vaš iPhone za prodajo | Apple podpora

  Naučite se nastaviti svoj novi iPhone s prenosom podatkov iz prejšnjega in kako pripraviti svoj prejšnji iPhone za prodajo ali "staro za novo", vključno z izklopom Find My, brisanjem iPhona in več. Vir: Apple Support (YouTube kanal) Diskutirajte z odgovorom na to temo.
 12. HejAppleBot

  Vodič Kako si ogledate zbirke fotografij v aplikaciji Messages na iPhone, iPad in iPod touch | Apple podpora

  V iOS 15 in iPadOS 15 lahko uživate v več fotografijah kot zbirki v pogovoru Messages. Tapnite zbirko, da jo vidite v mreži, tapnite fotografijo, da jo vidite na celotnem zaslonu, in podrsajte, da vidite ostalo. Vir: Apple Support (YouTube kanal) Diskutirajte z odgovorom na to temo.
 13. HejAppleBot

  Vodič Kako uporabljati osebno dostopno točko na vašem iPhonu | Apple podpora

  Nastavite osebno dostopno točko na vašem iPhonu ali iPadu (Wi-Fi + Cellular) in delite svojo mobilno povezavo z drugimi napravami, da boste lahko vzpostavili povezavo v splet, kjer koli že ste. Vir: Apple Support (YouTube kanal) Diskutirajte z odgovorom na to temo.
 14. HejAppleBot

  Vodič Kako uporabljati zgodovino prepoznavanja glasbe Shazam na iPhonu, iPadu in iPod touch | Apple podpora

  Svojo zgodovino prepoznavanja glasbe Shazam si lahko ogledate v Control Center in hitro dostopate do posameznih skladb, ki ste jih odkrili. Vir: Apple Support (YouTube kanal) Diskutirajte z odgovorom na to temo.
 15. HejAppleBot

  Vodič Kako odkleniti vaš iPhone, medtem ko nosite obrazno masko | Apple podpora

  Z iOS 15.4 lahko uporabite Face ID na svojem iPhone 12 ali iPhone 13, medtem ko nosite obrazno masko, tako da lahko odklenete telefon, uporabite Apple Pay in dokončate katero koli drugo opravilo, ki uporablja Face ID. Vir: Apple Support (YouTube kanal) Diskutirajte z odgovorom na to temo.
 16. HejAppleBot

  Vodič Kako uporabljati univerzalni nadzor (Universal Control) na Macu in iPadu | Apple podpora

  Začenši z macOS 12.3 in iPadOS 15.4, sedaj lahkovuporabite Universal Control za nemoteno delo med vašim Macom in iPadom z uporabo samo ene tipkovnice in miške ali sledilne ploščice. Vir: Apple Support (YouTube kanal) Diskutirajte z odgovorom na to temo.
 17. HejAppleBot

  Vodič Kako uporabljati Mail na vašem Macu | Apple podpora

  Naučite se uporabljati aplikacijo Mail na vašem Macu, vključno s tem, kako dodati račun, poslati e-pošto, organizirati svoje nabiralnike in še več. Vir: Apple Support (YouTube kanal) Diskutirajte z odgovorom na to temo.
 18. HejAppleBot

  Vodič Kako med klicem na FaceTimu na iPhonu ali iPadu skupaj gledati Apple TV | Apple podpora

  Med klicem FaceTime lahko gledate svoje najljubše filme in TV-oddaje na Apple TV skupaj s prijatelji ali družino, medtem ko klepetate na vašem iPhonu ali iPadu. Vir: Apple Support (YouTube kanal) Diskutirajte z odgovorom na to temo.
 19. HejAppleBot

  Vodič Kako skenirati besedilo v Notes na iPhone, iPad in iPod touch | Apple podpora

  Od iOS 15.4 in iPadOS 15.4 naprej lahko natisnjeno ali ročno napisano besedilo skenirate neposredno v aplikacijo Notes in ga pozneje urejate. Vir: Apple Support (YouTube kanal) Diskutirajte z odgovorom na to temo.
 20. HejAppleBot

  Vodič Kako spremeniti geslo na vašem iPhonu, iPadu ali iPod touch | Apple podpora

  Naučite se spremeniti geslo na vašem iPhonu, iPadu ali iPod touch in ga prilagoditi, če želite uporabiti alfanumerično geslo. Vir: Apple Support (YouTube kanal) Diskutirajte z odgovorom na to temo.
Na vrhu